It is currently Tue Oct 23, 2018 7:11 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Quote problem
PostPosted: Tue May 02, 2006 4:44 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 03, 2001 7:29 pm
Posts: 127
Sanjay wrote:
PS: Why is the "Quote" function not working for me. Actually it works when there is no name but when a name is attached to the Quote syntax it no longer works. :(


for me it works
when i am reading the message and to reply i just click the "quote" button within the message which takes me to the screen where i can type my message with the quote from the other person in their already


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 03, 2006 11:37 am 
Offline

Joined: Mon Dec 10, 2001 1:14 pm
Posts: 2254
Location: National Capital Region (India)
dvd_pankhaa wrote:
for me it works
when i am reading the message and to reply i just click the "quote" button within the message which takes me to the screen where i can type my message with the quote from the other person in their already

I do the same and it has always worked for me before but as you can see in this post it does not work anymore.


Last edited by Sanjay on Thu May 04, 2006 4:06 pm, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 03, 2006 6:17 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon May 20, 2002 6:55 pm
Posts: 1508
Sanjay wrote:
PS: Why is the "Quote" function not working for me. Actually it works when there is no name but when a name is attached to the Quote syntax it no longer works. :(


check to see that when you post a message/quote that underneath the posting box there are several check box options given.

Disable HTML in this post
Disable BBCode in this post
Disable Smilies in this post
Attach signature (signatures can be changed in profile)
Notify me when a reply is posted

make sure the second one from the top is un-ticked :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 04, 2006 9:29 am 
Offline

Joined: Mon Dec 10, 2001 1:14 pm
Posts: 2254
Location: National Capital Region (India)
Yuvan wrote:
check to see that when you post a message/quote that underneath the posting box there are several check box options given.

Disable HTML in this post
Disable BBCode in this post
Disable Smilies in this post
Attach signature (signatures can be changed in profile)
Notify me when a reply is posted

make sure the second one from the top is un-ticked :)

I have all the 'check boxes' unticked, but as you can see it does not work for me anymore.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 04, 2006 12:32 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 14, 2002 10:05 pm
Posts: 1764
Location: God's Country!
Sanjay wrote:
Yuvan wrote:
check to see that when you post a message/quote that underneath the posting box there are several check box options given.

Disable HTML in this post
Disable BBCode in this post
Disable Smilies in this post
Attach signature (signatures can be changed in profile)
Notify me when a reply is posted

make sure the second one from the top is un-ticked :)

I have all the 'check boxes' unticked, but as you can see it does not work for me anymore.




Tick (tick on) the first box "disable html in this post"! The reason your HTML is activated in your profile! Try it


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 04, 2006 2:30 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Nov 14, 2001 2:06 pm
Posts: 4941
Location: UK
JamesBond007 wrote:
Tick (tick on) the first box "disable html in this post"! The reason your HTML is activated in your profile! Try it


That's the solution!

I've split the topic to here as not to distract to other discussion.

Ali


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 04, 2006 4:05 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 10, 2001 1:14 pm
Posts: 2254
Location: National Capital Region (India)
ali wrote:
JamesBond007 wrote:
Tick (tick on) the first box "disable html in this post"! The reason your HTML is activated in your profile! Try it


That's the solution!

Ali

Thanks, that solved the issue. But the question remains that howcome this stopped working for me all of a sudden. I don't recall changing anything in profile recently.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 04, 2006 10:23 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 14, 2002 10:05 pm
Posts: 1764
Location: God's Country!
Quote:
I don't recall changing anything in profile recently.


No? You mean....... Ooops! :lol:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group